Vi tok tidlig beslutningen om at TechFix skulle tilby kretskortreparasjoner på komponentnivå på Apples MacBook-er, og investerte i å bygge opp et elektronikkverskted i Tønsberg, med alt nødvendig utstyr. Dette har nå fått mye erfaring og kompetanse med, og vil nå ytterligere utvide våre tilbud innen dette feltet, spesifikt på mobiltelefoner.

Hovedkortreparasjon MacBook

TechFix har i mange år spesialisert oss på å reparere alle mulige feil som kan oppstå på din kjære Macbook. Dette er maskiner av høy kvalitet, som med litt vedlikehold fint kan vare deg 5-8 år før du må bytte den ut. Det er derfor viktig å ta tak i småfeil og problemer som oppstår, før de utvikler seg til å bli store problemer.

Vi utfører alle slags reparasjoner på Mac, og har nok et av de bredeste delelagrene i Norge for Macbooks, og jobber konstant med å ta inn deler til nye maskiner. Når det er sagt, er tilgjengeligheten på deler til de aller nyeste maskinene ofte noe problematiske å skaffe, og kan i noen tilfeller ha lang leveringstid.

TechFix reparerer blant annet:

  • FUKTSKADER
  • SKJERM
  • BATTERI
  • TASTATUR / TOUCHPAD
  • HARDDISK / SSD
  • DATARECOVERY
  • ANDRE

 

Fuktskader

I tillegg til å reparere alle de vanligste feil på enheter direkte i mottakene, har vi et dedikert serviceverksted som er topp utstyrt for å utføre reparasjoner av fuktskader på MacBook. Vi går da inn, renser hovedkortet for korrosjon og væskerester, feilsøker og lokaliserer brente og skadde komponenter med mikroskop, bytter ut disse med avansert loddeutstyr, og utfører en fullstendig test til slutt. Dette er et svært godt alternativ til å bytte ut hele hovedkortet, noe som stort sett koster mellom 6-10,000,- kroner gjennom offisielle reparasjonstjenester.

Feil i denne kategorien kan fremstå som f.eks ikke lys i skjermen, ikke bilde på skjermen, maskinen starter ikke, lader ikke, maskinen starter men går veldig tregt, og andre liknende feilsymptomer. Siden vi reparerer de skadde mikroskopiske komponentene på kretskortet, i stedet for å skifte det ut i sin helhet, kan reparasjonen utføres til bare en tredjedel av prisen du ellers måtte betale for en typisk reparasjon gjennom produsentens reparasjonstilbud.

Husk at tastatur, trackpad, eller andre komponenter i maskinen kan under reparasjonen også kan vise seg å være skadet, og dette kan medføre høyere pris om du også ønsker dette reparert.

Send en e-post med god beskrivelse av feilen og hvordan den oppsto, samt serienummer fra undersiden av maskinen. Du kan også komme innom våre kundemottak på Sandvika Storsenter, eller Tønsberg for en prat med en av våre kundebehandlere og et grovt kostnadsoverslag.