Vi tok tidlig beslutningen om at TechFix skulle tilby kretskortreparasjoner på komponentnivå på Apples MacBook-er, og investerte i å bygge opp et elektronikkverskted i Tønsberg, med alt nødvendig utstyr. Dette har nå fått mye erfaring og kompetanse med, og vil nå ytterligere utvide våre tilbud innen dette feltet, spesifikt på mobiltelefoner.

MacBook

Feil i denne kategorien kan fremstå som f.eks ikke lys i skjermen, ikke bilde på skjermen, maskinen starter ikke, lader ikke, maskinen starter men går veldig treigt, og andre liknende feilsymptomer. Siden vi reparerer de skadde komponentene, i stedet for å skifte ut hele hovedkortet, kan reparasjonen utføres til bare en tredjedel av prisen du ellers måtte betale for å bytte hovedkortet gjennom leverandørens reparasjonstilbud. Husk at tastatur, trackpad, eller andre komponenter under reparasjonen også kan vise seg å være skadet, i tilfeller der hovedkortet trenger reparasjon for væskeskade.

I tillegg til å reparere alle de vanligste feil på enheter direkte i mottakene, har vi et dedikert serviceverksted som er topp utstyrt for å utføre blant annet reparasjoner av hovedkort på MacBook-er, og annen finelektronikk. Dette betyr at i stedet for å bytte ut hele hovedkortet, noe som stort sett koster mellom 6-10,000,- kroner, reparerer vi de skadde komponentene på hovedkortet til en fast, rimelig pris.

FUKTSKADER
SKJERMBYTTER
BATTERI
TASTATUR / TOUCHPAD
ANDRE

Send en e-post med god beskrivelse av feilen og hvordan den oppsto, samt serienummer fra undersiden av maskinen. Du kan også komme innom våre kundemottak på Sandvika Storsenter, eller Tønsberg for en prat med en av våre kundebehandlere.
3500,- ink. mva, uansett omfang
6 måneders garanti