Fikser vi ikke, betaler du ikke!

Hos oss betaler du for resultat. Ikke tid, ikke enkelte deler, men en total pris for en vellykket reparasjon. For å gjøre det tryggest mulig for deg som kunde, har vi derfor en «No cure – No pay» garanti på absolutt alle reparasjoner som utføres hos oss. Det betyr at hvis vi ikke klarer å reparere enheten din, eller hvis det dukker opp uventede feil under reparasjonen som du ikke ønsker å betale for å reparere, kan du velge å få tilbake enheten din i den tilstanden du leverte den inn i, uten å betale noen ting!

Skruegaranti

Daglig åpner vi enheter som har vært reparert av andre, hvor det mangler skruer og smådeler. Vi vet at hver eneste skrue har en funksjon, og at hver metallbit har en hensikt. Derfor garanterer vi at du får tilbake din enhet med alle skruene den skal ha og alle smådelene der de skal være. Vi erstatter til og med de skruene som mangler fra tidligere reparasjoner annetsteds!

Delegaranti

En mikrofon skal registrere lyd, et kamera skal ta inn lys, og en skjerm skal rett og slett oppføre seg som en skjerm gjør. Derfor gir vi ett års (12 måneder) garanti på delene vi benytter i våre reparasjoner, uavhengig av produsent og leverandør. I tillegg følger vi selvfølgelig Håndverkertjenesteloven.

Servicegaranti

I de tilfellene hvor vi reparerer en del fremfor å bytte den på en enhet gir vi 6 måneders garanti på jobben. Dette for å sørge for at vi faktisk har fått det du har betalt for før vi sier oss ferdig med jobben. Dette gir en ekstra trygghet for deg, og en sjanse for oss å virkelig vise at vi leverer kvalitet. I tillegg følger vi selvfølgelig Håndverkertjenesteloven.

Kopi skjerm garanti

Da har vi startet med salg av kopi skjermer til våre kunder og det går an å velge mellom originalt og kopi kvalitet av skjermen. Garantien for kopi skjermer er halv år (6 måneder) om det skal skje feil med skjermen. I tillegg følger vi selvfølgelig Håndverkertjenesteloven.