Bedriftsavtale

I en hektisk arbeidshverdag er bedrifter gjerne avhengige av at verktøyene fungerer som de skal, når de skal. Vi tilbyr bedriftsavtale til både små og store bedrifter, med full utstyrsdekning. Reparering, konfigurering, samkjøring, synkronisering kjøpsrådgivning, alle slags -inger du kan tenke deg! Det er ingen sak for liten, ingen sak for stor.

For å bli fakturakunde fyller du bare ut vårt skjema og sender det til oss, så vil vi opprette et kundenummer som du bruker i vår bedriftsrekvisisjon.

Bedriftsavtalekunder får følgende fordeler

  • Fakturaavtale, slik at den som leverer enheten til reparasjon slipper utlegg som refunderes av firmaet.
  • Køprioritet på nettbrett- og datamaskinreparasjoner. Dette innebærer at dere kommer først i reparasjonskøen foran alle uten denne avtalen.
  • Tidsgaranti. Telefoner ferdig reparert innen én time, nettbrett innen to virkedager og Mac/PC innen én uke.*
  • 10% bedriftsavtalerabatt på alle reparasjoner fra og med andre bestilling.

Med bedriftsavtalen får dere et kundenummer. Dette må fylles inn i vårt bestillingsskjema/rekvisisjon, som også signeres av avtaleansvarlig kontaktperson. Denne rekvisisjonen leveres fysisk sammen med enheten som skal repareres.
Reparasjoner kan bestilles gjennom direkte innlevering med rekvisisjon til våre kundesentre, eller ved innsending. Vær vennlig å avtale post- eller budinnsending på forhånd slik at du kan få et referansenummer å legge med innsendingen.

*: Vi tar forbehold om uforutsette problemstillinger og bestillingstid på enkelte deler. Vi tilstreber å til enhver tid holde et tilfredsstillende delelager.